POKUKAJ V NAŠ PRAZNIČNI DOM

POKUKAJ V NAŠ PRAZNIČNI DOM

Letos naše praznično stanovanje krasi paleta naravnih in toplih tonov.

ODŠTEVAMO DNI DO BOŽIČA Z RUTARJEM

STANOVANJU DAJO ŠE POSEBNO TOPLINO OKRASNE BLAZINE, DEKE IN VELIKO SVEČNIKOV!

RUTAR: SKODELICI, OBEŠANKA LOVE, UMETNA OVČKA, BLAZINA V OBLIKI VOZLJA, TEPIH, KOSMATENA BLAZINA, OKRASNA BLAZINA V ZLATI BARVI, OKRASKI ZA SMREČICO IN KERAMIČNO JABOLKO.

Sivo in belo barvo sem razbila z obilico peščenih, bež, rjavih in zlatih tonov. V teh barvah sem izbrala večino okrasnih blazin, čudovit tepih, umetno ovčko in eno od mehkih dekic z jelenom, za katero se skorajda skregamo, kdo bo zavit v njo;)

Smrečico Vito sem okrasila v belo in zlato barvo, lonec pa oblekla v žaklovino.

RUTAR: ZLATI SVEČNIK, GEOMETRIJSKI SVEČNIK, LESENI JELEN, SVEČE, KERAMIČNO JABOLKO.

Vito, ki je naše prvi živo drevo, sem okrasila z belimi okraski, s sijoče zlatimi, ki se ujemajo s svečniki in okvirji za slike, ter z mat zlatimi, ki se odlično povežejo z dvema okrasnima blazanima v isti barvi.

Si vedela, da jeleni v nekaterih kulturah simbolizirajo plodnosti in duhovno avtoriteto?

RUTAR: DEKA S POTISKOM JELENA, LESENI SVEČNIK, OKVIRJI ZA SLIKE, POVŠTER Z GEOMETRIJSKIM POTISKOM

Naše stanovanje so letos preplavili jeleni. Imamo jih toliko, da nam je zmanjkalo idej za imena;) Rudolf živi v Danovi sobi, v dnevni pa nam družbo delajo Edgar, Edvin, Max, Jelenko 1, Jelenko 2, Jelenko 3… Enostavno me privlačijo, morda tudi zato, ker v nekaterih kulturah simbolizirajo duhovno avtoriteto. Deka, ki je by the way zelo kvalitetna in sem jo izbrala tudi v sivi barvi, stane samo 35 eur in bo brez dvoma odlično darilo.

DIŠALO BO PO PIŠKOTIH IN MLEČNIH MANDLJIH.

RUTAR: OKRASNE BLAZINE, OKROGEL ZLATI SVEČNIK, OKVIRJI ZA SLIKE, TEPIH, DIŠAVA IPURO, LESENI SVEČNIK, DEKOR ZLATA PTICA, KERAMIČNO JABOLKO, SKODELICI.

In ker mora praznično stanovanje tudi lepo dišati, sem našega odela v vonj mlečnega mandlja. IPuro so kakovostne dišave, izdelane iz naravnih esenc, všeč pa so mi predvsem zato, ker so zelo diskretne dišave z nežnim vonjem, ki me ne napadejo oz. odvrnejo, ko vstopim v prostor.

Fotografija: ENJA BRELIH

You May Also Like

Leave a Reply

Subscribe to weekly Blog feed