GREMO K BOŽIČKU NA LAPONSKO!

GREMO K BOŽIČKU NA LAPONSKO!

🎅🏻 Z DANOM ODHAJAVA K BOŽIČKU NA LAPONSKO IN Z VESELJEM BOVA TJA DOSTAVILA TUDI TVOJE PISMO

7. DECEMBRA, ob 7:45 ZJUTRAJ, se zavijte v udobne deke, ter stisnjeni na kavču skupaj z nama spoznajte Božička iz Laponske. Prenos se bo odvijal na FB profilu @Mrs.B.Rose. 

Vsi ki me spremljate veste, da z zavarovalnico NLB Vita sodelujem že dlje časa, tokrat pa so podprli moj najbolj čarobni projekt. Kooooooooončno lahko razkrijem, da z Danom odhajava v Rovaniemi na Laponsko, ker sva si zadala prav posebno nalogo. Božičku🎅🏻 želiva odnesti ČIM VEČ PISEM SLOVENSKIH otrok 👶🏻👦🏼👧🏾👦👧🏼👦🏻, predajo pa bova V ŽIVO 🎥 prenašala. Zadnje tedne sem vsak dan na mailih s palčki in palčicami iz božičkove vasi, ki so mi sporočili, da smo prvi, ki smo se tega domislili in prvi na svetu, ki nam bodo predajo pisem dovolili v živo prenašati!🎅🏻 Božičku bova predala pisma, z njim poklepetala, vsem otrokom pa bova iz Laponske prinesla tudi potrdila, da je 🎅🏻 pisma zares prejel. 

Z NLB VITO SMO NA POŠTI SLOVENIJE V TA NAMEN ODPRLI POSEBEN POŠTNI PREDAL, KI ŽE ČAKA NA VAŠA PISMA;)

Pisma morajo v poštni predal prispeti najkasneje do☝️2. DECEMBRA! Poštni predal je odprt na pošti v Ljubljani ( Čopova 11 ), kamor lahko pisma do 2. DECEMBRA dostavite tudi osebno. 

Pokukaj v zasneženo božičkovo deželo preko LIVE kamere že danes in si na Facebooku poglej najin prvi VIDEO.

Si mahamo 7.ega decembra!

You May Also Like

Leave a Reply

Subscribe to weekly Blog feed