13 TOP OTROŠKIH STYLINGOV IN MODNIH NASVETOV

13 TOP OTROŠKIH STYLINGOV IN MODNIH NASVETOV

To sezono kombiniraj temno rdečo, rjavo in barvo smetane.

Moda ki prihaja, spet spominja na čase, ko ni bilo tako jasno začrtanih pravi, kaj smejo nositi deklice in dečki. Ko so vsi otroci gulili žametne hlače in nosili par kameljih usnjenih čevljev.

Poišči kombinezon v retro rjavi barvi.

Kape, ki spominjajo na čelade, niso samo trendi, pač pa izjemno tople in funkcionalne, saj se odlično oprimejo otroške glave.

K oblekam nastiliraj debele pletene žabe in puhovko do kolen. K tej kombinaciji se bodo odlično podali tako zimski čevlji kot tudi oversized zimski škornji.

NABAVI BARVASTE ŽABE.

Tako za dečka kot deklico to sezono poišči zimske žabe v temno rdeči in gorčično rumeni barvi. Če so vrhnja oblačila modra, rjava in bež, bodo rumene in rdeče žabe odlična popestritev.

Ko izbiraš kapo, naj bo v drugi barvi kot kombinezon. Ujemata naj se samo cof in umetno krzno na kapuci.

Ko kupuješ otroške pletenine, se odločaj vsaj za eno številko večje. Sama vedno izberem prevelik pulover in zaviham rokave. In ne pozabi na kapo s cofom ali dvema…

KARO IN TEDDY-BEAR STA MUST HAVE TE SEZONE TUDI ZA OTROKE.

Če letos karo nosimo mame, naj ga nosijo tudi otroci. In enako velja za teddybear plašče. Vsekakor pa takega plašča nebi izbrala za dečka. Raje mu pod roko ali v nahrbtnik vtakni kakšnega medvedka in ustvari cute fotko.

Če iščeš popolno vrečo za voziček, bo ta gotovo prava izbira. In vem kaj te najbolj zanima. H kakšni barvi vozička se točno ta najbolj poda? Moja prva izbira bi bil temno siv-antracit, odlična kombinacija pa bi bil tudi temno rdeč, vsekakor pa tudi črn in kamelje rjav voziček.

KOSE, KI JIH OTROK PRERASTE, PRODAJ NA SOCIALNIH OMREŽIH.

Naslednji modni nasvet je bolj finančne narave… Če se odločiš za nakup panda kombinezona Mini Rodini, ga lahko čez leto dni brez težav prodaš za pol cene. Mamice v Sloveniji zelo dobro poznajo to znamko in taki kosi gredo za med.

Čeprav so trgovine polne lepih pletenin, ti svetujem da izberi tri, ki so ti najbolj všeč in vse staylinge prilagodi tem kosom.

PRI KOMBINIRANJU VZORCEV UPOŠTEVAJ PRAVILO MANJ JE VEČ.

Če so ti všeč potiski je najbolj varno, da vsi ostali kosi enobarvni. Manj je več je zlato pravilo tudi pri otroškem stliranju.

Večbarvnemu kombinezonu priključi neizstopajoče dodatke, oziroma izberi dodatke v istih barvah.

DVA RAZLIČNA VZORCA SE IMATA RADA TAKRAT, KO STA POPOLNOMA DRUGAČNA…

Če se želiš pri stiliranju vseeno poigrati z dvema vzorcema je pravilo naslednje: Na enem od kosov naj bo potisk precej večji, kot na drugem. Pri tem pazi tudi na to, da sta oba kosa iz sorodne barvne lestvice. V tem primeru sta oba temno modra in se zato odlično ujemata.

ZA NA LEPŠE IZBERI PLIŠ ALI ŽAMET.

Za zadnji styling sem izbrala monokromatski look gorčično rjavih žab in obleke s hiškami, s katerima se odlično poveže umetna krznena kapuca Črna kapa in črni čevlji dajo stylingu ukvir. Če izberemo plišasto jakno v visnko rdečem tonu, pa dobimo kombinacijo, ki bo top za obisk gledališča ali rojstnodnevno zabavo.

Vse kose poišči v spletni prodajalni Baby Shop. Pošiljka je v Sloveniji v manj kot tednu dni. Če nisi internetni molj, pa mi napiši zasebno sporočilo na Facebook ali Instagram profil @mrs.b.rose in pošljem link.

You May Also Like

Leave a Reply

Subscribe to weekly Blog feed