SKIRO, KI GA POZNA VES SVET IN BO PREŽIVEL TRI OTROKE…

SKIRO, KI GA POZNA VES SVET IN BO PREŽIVEL TRI OTROKE…

Kako smo postali Micro family… Gre za najbolj urbani skiro, ki je osvojil celo Newyorčane. Zakaj? Zaradi top švicarskega dizajna in top švicarske kvalitete. Na prste ene roke ne morem našteti primerov, ko bi mi prodajalec skiroja omenil vzdržljivost materialov. Skiro v večini primerov velja za rekreacijski pripomoček, ki ga ob obrabi ali okvari enostavno zabrišemo v smeti in kupimo novega. A ne Micro. Ne samo, da bo vzdržal veliko dlje, kot skiroji nizkocenovnega razreda, ko se bo pokvaril, ga bomo enostavno odpeljali na pooblaščeni servis, kjer nam bodo v parih dneh obrabljene ali pokvarjene dele nadomestili z novimi;) And just like that, smo iz trgovine odnesli tri. Dva odrasla in enega otroškega 😉

O udobju in še nekaj o kakovosti: Uporabniki po svetu so Micro označili za enega najbolj udobnih skirojev. Sama sicer težko rečem, da je udobje vožnje z drugimi skiroji neprimerljivo, ker bi bilo neiskreno, saj je to moj prvi skiro, lahko pa govorim o tem, da je Danov skiro po dveh mesecih doživel že kar nekaj možganskih pretresov. Če bi njegov Micro govoril, bi mu gotovo zabrusil: “Alo, a se lahko vsaj malo potrudiš in me ne butneš v pločnik, vsakič ko prečkava cesto? Pa zelo ti bom hvaležen, če me ne vlečeš po pesku, kamenju ali najhuje po stop-stop-stop-stop-stop-auch-nicah!!!”

Še 5 razlogov zakaj izbrati Micro – Vsi deli na Microtu se lahko zamenjajo – Micro Mobility ponuja rezervne dele za vse modele skirojev – Garancijska doba na Micro skiroje je 24 mesecev – Vsi rezervni deli so priviti in ne zvarjeni, kar olajša njihovo zamenjavo in omogoča, da jih lahko po želji zamenjate tudi sami;)

O druženju z Microm: Obvezno vsaj tri krat na teden do vrtca, popoldan do trgovine, za potepanja po mestu, za vikend pobege in urjenja na poligonih ter pump-parkih. Premikanje na kolesih je hitrje, predvsem pa zabavneje. Prej sva z možem samo tekala za Danovim poganjalcem in kričala: “Pazi! Bolj počasi!”, zdaj uživamo vsi;) Ko je pločnik prazen se podimo in izumljamo trike, ko se pridružijo prijatelji, si na cesto narišemo poligon, priredimo dirko in zmagamo vsi!

Nov modni dodatek? Zakaj pa ne… In zakaj nebi na skiro skočila v elegantnih hlačah in plašču? Ne, ne, ni samo fora za fotkanje. Seveda me boste kdaj na Microtu opazile v zgonjeni trenirki, a večja verjetnost je, da vam bom med vožnjo pomahala v poletni oblekici;) Ko bom prišla do trgovine v katero želim vstopiti ali do lokala, kjer me čaka frendica, pa ga bom enostavno, v treh potezah zložila. In kaj je pri vsem skupaj še najbolje… Dragemu lahko kadarkoli izmeknem črnga, ha!

Fotografija Enja Brelih

NASLEDNJI IZBOR JE ELEKTRIČNI MICRO;) 

You May Also Like

Leave a Reply

Subscribe to weekly Blog feed