O TEM, KAKO PRI SKORAJ 38-IH OSTAJAM BREZ GUB…

O TEM, KAKO PRI SKORAJ 38-IH OSTAJAM BREZ GUB…

NE ZAMUDI ENKRATNE PRILOŽNOSTI! Do konca maja, se lahko na tej povezavi naročiš na BREZPLAČNO KISIKOVO MASAŽO in tretma s kozmetiko VITAL ACTIVE PLUS, po lekarnah po vsej Sloveniji. Izkušena dermokonzultantka ti bo s kamero pregledala kožo in ti svetovala zate najbolj primerne izdlke linije VITAL ACTIVE PLUS.

O TEM, KAKO PRI SKORAJ 38-ih ODPRAVLJAM SVOJE GUBE…

Zanimivo babje branje! 💁‍♀️Zadnjič sedim s puncami 🙍🏼‍♀️🙍🏼‍♀️🙍🏼‍♀️ na kavi in začne se debata o učinkovitosti kozmetike. Ponavadi okoli vsake teme najdem neko svoje stališče in se zlepa ne predam splošnemu mnenju, tokrat pa smo vse tulile v en rog.Kdo so 20 letnice, ki nam hitijo razlagati o učinkovitosti kozmetike za staranje in ki nam tako zavzeto pripovedujejo o tem, kako ta in ta krema poskrbta, da je naša koža bolj napeta? A naročniki res še verjamejo, da kozmetiko prodajata WAW efekt in popolna podoba pred ogledalom?Če kdo, lahko o rezultatih in izkušnjah govorijo ženske, ki so v življenju že pojedle nekaj žgancev, ki so dale čez kakšen zakon ali partnerstvo, oziroma vzgojile kakšnega otroka. Ženske, ki se resnično soočajo s težavami zrele kože, ki je začela izgubljati elastičnost, prožnost, predvsem pa hidratacijo, naravni kolagen in hialuron, ki sta glavna pokazatelja, da je naša koža stopila v zrelo dobo in da se poslavljamo od kože 28 letega dekleta. Prav tako je nemogoče suvereno govoriti o izdelku, ki si ga pet krat namažeš na obraz. Da bi lahko govorili o učinkovitosti, je kozmetiko treba uporabljati dlje časa in opazovati kako se na koži odziva celo v različnih letih časih. Besede so torej deževale, gube na čelu so se mršile, kava se je spila, debata pa se je sklenila z univerzalno resnico o kozmetiki. Ni ga hialurona, glikolne kisline ali kolagena, ki bo polepšal obraz osebe, ki spije premalo vode, ki živi nezdravo življneje in ki ni srečna. Kozmetika je kot češnja na torti. Da bi dosegli dobre rezultate je treba spoštovati, častiti, negovati svoje telo in šele nato izbirati kvalitetne kozmetične izdelke, ki imajo dobra priporočila. Amen! 👼Sama ostajam zvesta kozmetiki VITAL PLUS Active, ki jo uporabljam 6 mesecev. 🎥 V videu ki sem ga posnela, boš slišala resnico o hialoronu in glikolni kislini, trenutno najbolj opevanima sestavinama kozmetične industrije, ki ju uporabljajo tudi zvezdnice. 🎥 Slišala boš, kako prepoznati kvaliteten hialuronski izdelek. 🎥 Ne nasedaj dražjim proizvodom, ker visoka cena ni garancija za boljši rezultat! Strokovnejšo razlago najdeš jutri na mojem blogu. 🔆🔆🔆 Do konca maja, pa se lahko na tem linku: https://drops.servicesforpharmacies.com/si-all.phpnaročiš na BREZPLAČNO KISIKOVO MASAŽO in tretma s kozmetiko VITAL ACTIVE PLUS, po lekarnah po vsej Sloveniji. 🔆🔆🔆❤️ Hvala ABC Style by Alja Perne in Pika Zrim za kreativno babjo debato. Če se še katera strinja z napisanim naj pristavi svoj lonček 💁‍♀️Spremljaj me tudi na Instagramu: https://www.instagram.com/mrs.b.rose/?hl=enIn blogu: http://mrsbrose.com/

Objavil/a Mrs.B.Rose dne Sreda, 24. april 2019

 

Resnica je, da sem se koži na obrazu začela posvečati šele pri 36-ih, ko so se po parih letih zakona in tri letnemu mulcu, pod očmi začele risati prve gube;) Takrat sem prvič slišala za HIALURON, telesu lastno snov, ki jo je kozmetična industrija uspela ujeti v flaško. V naslednjih odstavkih bom poskušala na čimbolj enostaven način opisati ter odgovoriti na ključna vprašanja o liniji Vital Active Plus. O HIALURONSKIH, GLIKOLNIH in KOLAGENSKIH KAPLJICAH, ki navdušujejo ženske z zrelo kožo.

– ZAKAJ SE UPORABLJAJO HIALURONSKE KAPLJICE JAL? 

Osnovna naloga hialurona je, da kožo vlaži. Z leti se proizvodnja le tega v telesu upočasni. Posledice so opozne kot suha, neprožna, usahnjena, lahko tudi zategnjena koža in vidne gube. Hialuronske kapljice linije Vital Active Plus, koži vračajo tisto, kar ji primankuje in jo spet naredijo mehko in prožno. Zmotno je prepričanje, da mastna koža ne potrebuje vlage. Vloga hialuronskih kapljic je lahko preventivne narave in se svetuje tudi mlajšim ženskam.

– ZAKAJ SE UPORABLJAJO GLIKOLNE KAPLJICE GLY? 

Glikolna kislina je odločilnega pomena pri radiranju maksi in mini gub. Maksi so tiste, ki jih vidimo. Mini pa tiste, ki bodo maksi še postale in jih s prostim očesom še ne vidimo. Glikolna kislina ima magično sposobnost prodiranja tja, kamor večina kozmetičnih izdelkov zaradi prevelikih molekul ne prodre. Do 4 plasti kože, kjer se ta dejansko obnavlja. Ob tem pomaga pri odstranjevanju nečistosti in mrtvih celic iz kože, kar je še posebej pomembno pri mastni koži, ki zaradi zadebeljenosti ne diha, tako kot bi morala. Na obraz se nanaša prva.

– ZAKAJ SE UPORABLJAJO KOLAGENSKE KAPLJICE COL?

Kolagen je super za tanko, razdražljivo in nežno kožo. Za temne podočnjake ali vidne kapilare. Ustvarja zaščitni sloj in reprečuje rdečico, ki se pojavlja predvsem ob temperaturnih spremembah. Kožo navlaži in nahrani.

– NISO VSI HIALURONSKI IZDELKI, KI JIH PONUJA TRŽIŠČE KVALITETNI. KAKO PREPOZNAMO TISTEGA, KI JE? 

Več kot izdelek vsebuje hialurona bolj je gost in viskozen. Ne nasedaj dražjim izdelkom. Visoka cena ni zagotovilo za boljšo kvaliteto. Ob tem bodi pozorna na opis sestavin na embalaži oziroma na priložena navodila. Nižje kot je hialuron na seznamu, manj ga izdelek zares vsebuje.

– ZA POPOLNO NEGO UPORABI ŠE MILO ZA ČIŠČENJE SAP 

Milo SAP te bo navdušilo predvsem zato, ker na obrazu ne pusti občutka zategnjenosti, izsušenosti oziroma filinga, da ti je nekdo na kožo zalepil vrečko. Zelo dobro odstranjuje dekorativno kozmetiko. Sama sem ga morala uporabljati kar nekaj časa, da sem se navadila, da se ne peni. Koža je po umivanju čista, hkrati pa mehka. In najboljša stvar? Mleko za čiščenje in tonik nista potrebna. Umivanje z milom je zelo pomembno, da z obraza odstranimo smog in prah, ki smo ga čez dan nabrale.

– KAKO DELUJE KISIKOVA MASAŽA? 

Kisikova masaža poskrbi, da tvoja koža izgleda tako, kot da kozmetiko Vital Active Plus uporabljaš že 3 tedne. Gubice so manj izrazite, prav tako podočnjaki, koža pa je po tretmaju mehka in prožna kot otroška.

Fotografija Enja Brelih;)

Objavljena fotografija je objavljena brez filtra, olepšav ali popravkov.

Če ti je vsebina všeč, ne pozabni stisniti ❤️ na FB. Vesela bom tudi vsakega komentarja in deljene izkušnje. 

You May Also Like

Leave a Reply

Subscribe to weekly Blog feed