PERFECT MIDNIGHT

PERFECT MIDNIGHT

Vse od najstniških let se spomnim novoletne mrzlice, ko sem vsakič posebej sanjala o popolni novoletni zabavi. O druženju, o plesanju in popivanju. Ob misli, da na silvestrovo ne bom v družbi prijateljev, sem si priklicala nezadovoljstvo. Ves čas sem imela občutek, da nekaj zamujam, da moram zapolniti praznino. In tako sem vrečo brez dna polnila leto za letom. Pa tudi vse vikende. Biti nekje je bil moj smisel. Moja definicija instant sreče. Vse dokler nisem zbolela… Prepoznala svoj slabi jaz, črtala zabave in čez čas postala mama. Ja, bil je izziv in še danes se morem kdaj pa kdaj zagovarjati, zakaj sem se odločila za tako dolgočasno življenje;)) Pa je res?

Bilo je prvo staro leto odkar smo dobili Dana. Star je bil 4 mesece in bili smo v Mariboru pri babici. Že ob 10-ih sem se utrujena vlegla v posteljo in zaspala. Ob 12-ih mi je zbudil ognjemet. Pogledala sem na desno, kjer je spal moj mož in na levo v otroško posteljico, kjer je mirno počival mali Dan. Takrat me je spreletelo. Prvič sem bila tako mirna in srečna. Tako izpolnjena. Bilo je najlepše novo leto in moja duša ni več čutila potrebe po tem, da nekam zbeži. Končno sem prišla domov… In tako bo tudi letos. Če se boste ob polnoči spomnili na nas, bomo vse trije gotovo že sladko spali;) Hvaležni da smo skupaj, hvaležni, da smo lahko družina.

Moj novoletni s.Oliver stajling torej ni obleka, pač pa čudovito krilo, svilena srajca, volneni pulover v kombinaciji z uejemajočim teddy bear plaščem, outfit v katerem bom prvega januarja zbudila vse tiste frende, ki so predolgo žurali;) Če boš tudi ti, ti želim nepozabno noč, ob tem pa ne pozabi. Niso pomembne bleščice na oblačilih, pač pa v očeh! Srečno, mirno in zadovoljno 2019. Potem bo tudi zdravo…

Fotografije, ki jih je posnela Enja Brelih, so tokrat nastale na zasneženi Pokljuki;)

Kose, ki jih nosim, poišči v trgovinah s.Oliver in s.Oliver Black Label. 

You May Also Like

Leave a Reply

Subscribe to weekly Blog feed