KAKO BLOGERKE PRIKRIVAMO SVOJE GUBE?

KAKO BLOGERKE PRIKRIVAMO SVOJE GUBE?

PREJ IN POTEM

Aplikacija, ki je moje skrito orožje se imenuje Facetune2, v realnem življenju pa si pomagam s HIALURONSKO kozmetiko VITAL PLUS ACTIVE;)

Ko sem se lotila bloganja, sem si postavila pavilo, da bom ostala zvesta promoviranju mode, v področje kozmetike, pa da ne bom posegala. Zakaj? Ker enostavno ne verjamem v to, da eno dekle promovira 30 različnih kozmetičnih izdelkov in vsakega po svoje hvali, ker je to pač želja naročnikov… Sama sem se torej odločila, da bom izjemo naredila le takrat, ko bom z izdelkom zares zadovoljna in ga bo iskreno vredno promovirati. In še pomembneje. Delila bom nekaj, kar dostavi vidne rezultate, kar je simpl za uporabo in niti slučajno kakšne linije s 5-imi različnimi izdelki, ker sem mama in je moj čas zelo odmerjen, sploh pa lahko kakšen hitro konča v rokah mojega Dana, ki kot termit uničuje mojo kozmetiko. Nič ni bolj privlačnega, kot z nohtom izpraskati mamina najdražja senčila, ali pa pojesti pol kreme, ki ima bojda ful dober okus po pomaranči. Džizs! Skratka od vseh naštetih sladkih naporov, zakona in preživetih 37 let;), na mojem obrazu že nekaj let sedijo gube, ki pa si bile do nedavnega pospravljene v fajlu z imenom – delajmo se, da jih ni. Pa so! In po čelu že konkretne. Čas je bil torej, da nekaj ukrenem. Pa ne govorim o aplikaicji za retuširanje, pač pa o kozmetiki VITAL PLUS ACTIVE s hialuronsko kislino, ki resnično zgladi majhne gubice. Za tiste globoko vrezane na čelu je že malo prepozno… In z veseljem pozdravljam, da naročnik z napisano resnico nima težav. V klasičnih reklamah in oglasih vam tega ne bodo povedali, saj načrtno izpostavljajo samo lepo, kar pa je daleč od resnice!

ZA NEGO OBRAZA POTREBUJEM SAMO DVA IZDELKA

Linijo VITAL PLUS ACTIVE sestavljajo 3 vrste kaplic za različne tipe kože + milo za čiščenje. Pomeni, da ne potebuješ vseh, pač pa samo milo + kaplice, ki najbolj ustrezajo tvojemu tipu kože.

HIALURONSKE KAPLICE JAL Zase sem izbrala hialuronske kaplice JAL, ki kožo nahranijo, navlažijo in po parih tednih vidno zgladijo majhne gube. Nanesem jih zjutraj in zvečer, ko si umijem obraz. Pred kaplicami bi lahko nanesla tudi svojo izbrano kremo, ni pa nujno, ker kaplice same po sebi delujejo kot neka vrsta kreme. Kaplice so pravzaprav prozorni gel, ki se izjemno lepo nanaša in relativno hitro vpije. Traja kakšno minuto. Na koži potem ostane občutek filma, ki pa je v tem primeru vse prej kot moteč, saj pusti občutek prijetne mehkosti.

MILO ZA ČIŠČENJE SAP Pri prvi uporabi mila me je malo presenetilo, da se ne peni in da med umivanjem obraza nimaš takojšnjega občutka, da je odstranilo vso maščobo, vendar ko obraz splahneš in posušiš z brisačo, je rezultat še boljši. Čista koža brez občutka izsušenosti. Prejšnje milo mi je dalo občutek, kot da sem si na faco nalimala plastično folijo in je zato takoj romalo v smeti. Milo SAP odstrani tudi ličila in nadomesti tonik. Top! Še en izdelek manj.

NEGA S HIALURONSKO KISLINO IN REZULTATI 

O hialuronski kislini sem slišala že precej. Od tega, kako je to ena temeljnih sestavin kože in kako z leti njena koncentracija pada, pa o tem kako učinkoviti so izdelki, ki jo vsebujejo. Sploh tisti, ki imajo visoko vsebnost hialurona, ampak sem vseeno dvomila, dokler mi kapljic ni priporočila prijateljica. Kot sem napisala že uvodoma, je nerelano pričakovati, da bodo kapljice zgladile globoke gube, vsekakor pa so odlične v boju proti manjšim gubicam. Kožo nahranijo, navlažijo in ji dajo prijetno mehkobo. Z daljšo uporabo se bo vrnila tudi napetost. In zagotovo drži še nekaj. Negovana koža bo v starejših letih veliko lepša, kot bi bila, če zanjo nebi skrbeli. Še premalokrat slišimo, da nam je bilo dano samo eno telo in da je skrb zanj odraz ljubezni do samih sebe… Splača se torej brcniti v rit in si vzeti tistih 5 minut zjutraj in zvečer samo zase. Nič več kot to namreč ne traja nega z VITAL PLUS ACTIVE;)

Kozmetiko VITAL PLUS ACTIVE najdeš v vseh lekarnah, zeliščnih lekarnah in trgovinah Sanolabor.

Fotografija, Enja Brelih. 

You May Also Like

Leave a Reply

Subscribe to weekly Blog feed