S.OLIVER GIRL FOR ONE DAY

S.OLIVER GIRL FOR ONE DAY

Ko me je poklicala Irena Lušičić, urednica modnega protala Fashion.si in mi ponudila fotkanje za s.Oliver, sem bila najprej v dilemi. Bom res lahko izbrala 6 stajlingov, ko pa prisegam na veliko bolj igrivo modo in izstopajoče kose? Če sem iskrena, imam v svoji omari samo tri kose oblačil znamke s.Oliver, res pa je tudi, da je eden teh moj najljubši prehodni plašč. In tako sem po nekaj tednih premišljevanja privolila v iziziv.

Moja naloga je bila, da med vsemi kosi v trgovini izberem 6 različnih stajlingov, ki jih lahko nadgradim s svojimi čevlji in dodatki. Da bom uporabila par črnih sandal ni bilo dvoma, seveda pa sem še isti dan kupila dvoje nove superge, ki so odlična kombinacija k barvnim nogavicam. Barvne nogavice in superge so zame že lep čas alfa in omega. So kot capri lučka. Superge so kombinacija vanilije in čokolade, nogavice pa jagodno polnilo, ki da vsemu skupaj smisel in poskrbi za doživetje, ki si ga zapomniš;) Tako nekako… Pod pogojem seveda, da je cheek in mamljivo tudi tisto kar nosiš eno nadstropje višje. In v tej zgodbi so to kratke poletne obleke. Po dveh urah brskanja med obešalniki in pomerjanja, sem odkrila super cool kratko jeans obleko in srajico z rokavi na zvonec, svetlo modro laneno obleko, ki je še bolj zaživela v družbi bele torbice in rdečih nogavic ter lahkotno poletno obleko z volani, ki sem jo nastilirala s črnim lakastim pasom in sandali z visoko peto.

S.Oliver me je kljub dvomom navdušil;) Zagotovo si drugič vzamem več časa zanje in se ne odločim zgolj po prvem vtisu, ko se sprehodim mimo izložbe. V samo dveh urah sem izbrala stajlinge, ki pokrijejo vsa poletna pohajanja, kofetkanja, službene aktivnosti, zmenke in oddihe na plaži.

Vse kar nosim na fotografijah ta trenutk najdete v njihovih trgovinah. Fotografija, Nike Koležnik Poglej si članek tudi na Fashion.si.

You May Also Like

Leave a Reply

Subscribe to weekly Blog feed